Tangarine Baby jurkje

Baby jurkje met pofbroekje in maat 80. Handgemaakt van een katoenen poplin gordijn uit de jaren 70, ook het patroon komt uit die periode. Het jurkje heeft drukknoopjes in de zijnaden van het bovenstukje en is afgebiesd met zwart fluwelen band. De schouderbandjes kunnen gestrikt worden. Bij het jurkje een bijpassend pofbroekje.

Tangarine Baby

€ 29,95

  • Uitverkocht

Roses baby jurkje

Baby jurkje met pofbroekje in maat 80. Handgemaakt van een vintage katoenen damasten tafellaken. Het bovenste rokje is een (nieuwe) transparante  chiffon met een 3D effect, de rozen zijn op de stof genaaid.  Het patroon komt uit de jaren 70. Het jurkje heeft drukknoopjes in de zijnaden van het bovenstukje en het bovenstukje is afgebiesd met bordeaux rode fluwelen band. De schouderbandjes van kant kunnen gestrikt worden. Bij het jurkje een bijpassend pofbroekje afgebiesd met hetzelfde kant van het jurkje.

Roses Baby

€ 32,50

  • Uitverkocht

Flower Baby jurkje

Luchtig lichtblauw zomerjurkje handgemaakt van een vintage katoenen tafelkleed uit de jaren 60. Het patroon van dit jurkje komt ook uit de jaren 60 en is in maat 74 uitgevoerd. Sluiting met knoopje aan de bandjes over de schouder. Het zakje op het voorpand heeft een sierknoopje en is afgewerkt met een katoenen kantje.

Flower Baby

€ 19,95

  • Uitverkocht

Flamingo Baby jurkje

Luchtig zomerjurkje handgemaakt van turquoise katoen met flamingo's . Het patroon van dit jurkje komt uit de jaren 60 en is in maat 74 uitgevoerd. Sluiting met knoopje aan de bandjes over de schouder. 

Flamingo Baby

€ 19,95

  • Uitverkocht